USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

На Волині на ділянках бійців АТО незаконно ріжуть дерева, - ЗМІ

30 Грудня 2017 20:27
Поблизу села Башова Рожищенського району, ріжуть дерева на ділянках виділених учасникам АТО.

Про це повідомив демобілізований військовослужбовець Микола Свистак з Копачівки, інформує Район.Рожище.

За словами чоловіка, йому та ще дев’ятьом АТОвцям на останній сесії, тоді ще Копачівської сільської ради, виділили 20 га землі за Башовою під сільськогосподарські потреби. На сесії зауважили, що на виділених ділянках росте самосів дерев. Буцімто, матимете не тільки землю, а й дрова. Та не так сталося, як гадалося.

«Коли ми ще з одним учасником АТО поїхали у четвер, 28 грудня, подивитися, що там і як, то були шоковані, адже побачили зовсім іншу картину,- розповідає Микола Свистак. – На виділених нам землях хтось добре похазяйнував. Вирізали близько 1,5 га лісу, де росли береза, дуб, вільха. Зокрема позабирали колодки, які в діаметрі мали 35-40 сантиметрів. І головне ніхто нічого не знає: ні сільський голова, ні лісник. Ми викликали Рожищенську поліцію, написали колективну заяву. Головне, що на місці вирізки дерев ми знайшли товарно-транспортну накладну, де вказані прізвища, можливо, причетних осіб. Тому, чекаємо на швидкий результат перевірки поліцейських».

Хто «похазяйнував» на ділянках АТОвців, точно невідомо. Очікується інформація від поліції.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
51 омбр Показати IP 30 Грудня 2017 21:57
*Ветеринар* не ганьби нас нам і так тошно.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus