USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.88

У Луцьку не можуть знайти земельних ділянок для родин бійців

26 Лютого 2016 08:16
Знайти вільну земельну ділянку для родин захисників України пропонували серед неоформлених ділянок на вулиці Шота Руставелі.

Про це йшлося під час другого пленарного засідання четвертої сесії Луцької міськради 25 лютого.

Депутати розглядали проекти рішень про надання громадянам дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд двох земельних ділянок на вулиці Шота Руставелі.

Начальник управління земельних ресурсів міської ради Сергій Шабала повідомив, що питання увосьме виносять на розгляд депутатів. Так, двічі проекти рішень відправляли на довивчення, і шість разів вони не могли отримати достатньої кількості голосів депутатів. Дві ділянки громадяни просять надати на підставі архівної довідки діда хочуть оформити громадяни Інна Захарчук та Микола Сінчук.

Раніше під час засідання профільної комісії пропонували надати одну ділянку, а іншу використати для родин загиблих в АТО та інвалідів першої групи.

Депутат фракції «УКРОП» Олександр Кравченко зауважив, що у місті практично немає вільної землі. Отже, ділянки для категорії громадян, яка найбільше постраждала у війні, захищаючи нас, потрібно шукати серед таких ділянок, які пропонуються у проекті рішення. Він пропонував не підтримувати проекти рішень, або надати громадянам лише одну ділянку, а іншу використати для родин бійців АТО.

Депутат Андрій Козюра зауважив, що вказаними ділянками люди користуються, тож, якщо ділянки забрати, «буде Радянський союз».

У підсумку, депутати усе ж підтримали проекти рішень про надання громадянам дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо земельних ділянок.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Вова Показати IP 26 Лютого 2016 09:12
А в прокурорів позабирайте, ну і в інших дармоїдів від влади
Вік Показати IP 26 Лютого 2016 09:27
корупція процвітає в земельників. І ніхто їх не може відірвати від кормушки. Бо наверника вигідні вони для нашої влади
123 Показати IP 26 Лютого 2016 09:47
Нехай Шабала віддасть свої, які оформив на своїх родичів

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus