USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.10 39.45
  • PLN 9.71 9.93

На Волині на Різдво у болоті знайшли тіло хлопця

9 Січня 2018 15:40
Неподалік села Велика Глуша Любешівського району у болоті за невідомих обставин втопився 18-річний Андрій Рябіїк.

Трагедія сталася у ніч на 8 січня, пише Волинь24.

Близько 7 години ранку в поліцію зателефонував батько зниклого, і повідомив, що син не повернувся додому і перестав піднімати слухавку.

Згодом з’ясувалось, що незадовго до смерті юнак відпочивав у будинку культури села Велика Глуша.

Хлопець вчився у медучилищі, мешкав у селі Погулянка. Як розповідають родичі померлого, незадовго до зникнення він телефонував батькові і казав: “Тату, забери мене звідси, бо мене тут уб’ють”.

Окрім того, односельчани переповідають, що товариші по різному розповідають, як закінчився їх відпочинок. “Селом гуляє дуже багато версій, як загинув Андрій”, – розповів один з односельчан померлого.

Хлопця шукали увесь день. Знайшов його дільничний поліцейський у болотистій водоймі, що приблизно за півкілометра від будинку культури, в якому Андрій відпочивав тієї ночі. Один з очевидців розповів: ноги хлопця були у воді, тіло – на березі.

“На відстані 400-500 метрів від села у болотистій місцевості було виявлено труп. При огляді тіла слідів насильницької смерті не виявили”, - прокоментували у поліції.

“Тіло направили на судово-медичну експертизу для остаточного встановлення причини смерті. Попередня причина – утоплення”, - кажуть правоохоронці.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Луцьк Показати IP 9 Січня 2018 15:42
Необхідно взяти розшифровку розмови сина з батьком по телефону, а також встановити з якого місця син телефонував... І все стане на свої місця !!! Журналісти - тримайте це на контролі !!!
ddd до Луцьк Показати IP 9 Січня 2018 16:27
Ти багато серіалів дивишся
777 Показати IP 9 Січня 2018 16:03
Ті експерти, які пишуть в причинах смерті кому "переохолодження", кому "утоплення", кому "впала, бо була в нетверезоу стані і розірвала селезінку і т.д." - винні не менше тих нелюдів, які переохолодили, втопили і допомогли впасти... Невже ніхто з них не замислюється над тим, що все в нашому світі вертається бумерангом?
Кіндрат Панасович до 777 Показати IP 9 Січня 2018 17:35
бумеранг )) а ти ще той тузємєц )
таки так Показати IP 9 Січня 2018 19:51
Знову плітки. Пити менше треба. 99 відсотків усіх "резонансних" смертей являються смертями внаслідок нещасних випадків, хвороб і т.д.
правда де Показати IP 9 Січня 2018 20:37
дуже шкода такого молодого хлопця!як помер і дійсно не відомо( позвонив хлопець батькові, а той через добу шукати почав? щось не сходиться....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus