USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Німець дає € 500000 на медзаклад Володимира-Волинського

12 Травня 2015 12:46
П’ятсот тисяч євро витратить на Володимир-Волинське ТМО почесний громадянин міста з Німеччини.

Перший транш – а це декілька мільйонів гривень Володимир-Волинське територіальне медичне об’єднання може отримати вже найближчим часом. Таку допомогу готовий надати почесний громадянин міста, німець пан Бенер.

Про це під час щовівторковій прес-зустрічі повідомив міський голова Володимира-Волинського Петро Саганюк, - інформує «БУГ».

“У рамках Днів Європи в Україні меценат Бенер відвідає 16-го травня наше місто. Ми маємо обговорити деталі необхідних робіт в ТМО. Це солідна підтримка для лікарняного закладу. Тому необхідно виготовити усю технічну документацію в стислі строки, аби не затягнувся процес із освоєнням спонсорських коштів”, – зазначив мер.

Наразі в територіальному медичному об’єднанні завершуються роботи в неврологічному відділенні, а також тривають роботи у реанімації та операційній поліклінічного відділення. Днями у Володимир-Волинському територіальному медичному об’єднанні презентували рентгенкабінет, що зазнав значних ремонтних перетворень та набув презентабельного вигляду.

Ще одне грошове надходження, цього разу вже зі Світового банку на організацію Центрів первинної допомоги древній Ладомир очікує влітку. Близько одного мільйона гривень – це перший транш коштів у цій програмі.

“Після тривалого вибору місця організації першого центру первинної допомоги, ми остаточно зупинилися на приміщенні Торгового центру в районі Цукрововго заводу. Питання стоматполіклініки та частини школи відпало. Це остаточне рішення”, – каже міський голова.

Отже, остаточна програма створення центрів така: за рахунок коштів першого траншу облаштується медичний заклад у районі Цукрового заводу, в приміщенні колишнього ТЦ, другий транш піде на облаштування Центру на базі об’єднаного міськрайонного поліклінічного відділення, а третя черга – заклад на вулиці Устилузькій, в приміщенні, що наразі належить Міністерству оборони. Про його перепризначення ідуть переговори.”
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
свояк Показати IP 12 Травня 2015 14:23
Оце уявляю скільки грошей вкраде міська рада разом з князем у Володимир-Волинську !!! І ніто навіть не перевірить і не проконтролює бо ж це благодійний внесок
родич до свояк Показати IP 12 Травня 2015 14:57
50 х 50
Петро Показати IP 12 Травня 2015 17:38
Головний лікар радий, замість того щоб купити якусь апаратуту в лікарню, то він постійно ремонти робить, а там і гроші відмиває. Ганьба Клачуку!
Свояк 2 Показати IP 12 Травня 2015 17:44
Лікарів на навчання відправити та нормальних спеціалістів на роботу взяти, а не цих неуків, які не можуть діагноза встановити, тільки грошикі плати за все
Євгеній Показати IP 12 Травня 2015 23:44
450 тисяч подеребанять а на 50 можливо, щось зроблять ))
з володимира Показати IP 13 Травня 2015 09:57
Для древнього города то вже традиція - красти гроші в тим більше халявні. Петро Данилович та його любі друзі - младая каманда недореформатові прекрасно справляться з поставленою задачою і дружно розкрадуть такі халявні гроші Тож той німець який хоче допомогти громаді і бідним жителям Володимира повинен ДУЖЕ сильно контролювати кожну виділену евро-копійку.
Глас народа Показати IP 14 Травня 2015 00:45
Поки що Саганюк з роботою справляється а нероби яких стае все більше тільки дзявкають у його бік поки е Петро буде світло і тепло вийшов вірш а чайка з юнаком прийде усіх зразу обкраде

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus