USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На Волині невідомі погрожували керівниці лікарні

23 Серпня 2020 14:21
Головній лікарці КП «Володимир-Волинське ТМО» Тетяні Ващук погрожували та спробували залякати. Двоє чоловіків перестріли її на території лікарні після робочого дня.

Про це повідомляє БУГ, посилаючись на власні джерела.

Тетяну Ващук після робочого дня на джипі темного кольору перестріли з погрозами двоє чоловіків: один – чорнявий, років до 30, другий – старший на вигляд, сивуватий, кремезної статури.

Журналісти БУГу звернулися до головного лікаря ТМО за коментарем – вона підтвердила дану інформацію. Додала, що один з чоловіків здався їй візуально знайомим. Тетяна Ващук заявила, що звертатиметься до правоохоронців.

До слова, це не перший інцидент: на днях на території медзакладу пробили колеса її автомобіля: напхали гвіздків і саморізів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Народна прокуратура Показати IP 23 Серпня 2020 17:38
Думаю, що вона добре знає хто це був, а головне - у зв'язку з чим, але причин чомусь сором'язливо не називає.
Мабуть Показати IP 23 Серпня 2020 21:15
У Володимері не діють закони України і немає жодної відеокамери , і можливо хтось ше у Володимері не знає що без *брежнева* не один трактор нікуди не їде і жодна санітарка на роботу не стане
Пацієнт Показати IP 25 Серпня 2020 11:17
Тотальна корупція в медичній сфері, держава покриває злочинців в білих халатах

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus