USD 39.50 40.00
  • USD 39.50 40.00
  • EUR 39.77 40.00
  • PLN 9.76 9.94

На Волині не проголосували за відставку скандального мера

26 Лютого 2014 18:18
Нововолинська міськрада відмовилася висловити недовіру меру Віктору Сапожнікову, який раніше назвав бійців нововолинської сотні «неврівноваженими екстремістами». Про це повідомляє ІА ZIK.

Як йдеться у повідомленні, вчора ввечері проти міського голови зібрався велелюдний Майдан. Тож бійці нововолинської сотні, які лише прибули з Києва, зайняли приміщення міськради.

Уже сьогодні депутати зібралися на позачергову сесію, аби розглянути питання недовіри меру.

Засідання тривало на сходах муніципалітету, де встановили динаміки. Біля мерії зібрався мітинг з близько тисячі людей. Більша частина протестувальників вимагала відставки мера, інші скандували: «Ми за мера!».

Перед людьми виступила низка депутатів міськради. Серед них і сотник Майдану, який «подякував» за «неврівноважених екстремістів». Як пояснила місцева журналістка Наталія Камишнікова, саме так Сапожніков назвав бійців нововолинської сотні.

Зрештою, питання недовіри меру поставили на голосування. «За» висловилися 9 депутатів, «проти» 19, двоє утрималися.

Одночасно питання точності підрахунку голосів викликає сумніви, оскільки депутати розсердилися

у натовпі, а голова лічильної комісії підсумків не оголошував.

Опісля голосування міський голова закрив сесію.

Опозиційні депутати міськради заявили про готовність скласти мандати, аби мер набрався мужності піти на перевибори.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
Шахтар Показати IP 26 Лютого 2014 18:45
У квітні місяці Сапожнікову виповниться 60 років і він тоді й піде.І не забувайте що Сапожнікова обирало місто а не депутати.
Правда Показати IP 26 Лютого 2014 19:30
Як вже цей Данильчук із правим сектором надоїв, їздить по містах Волинь та вказує кого обирати повна анархія. Данильчук крім лозунгів ніколи не читав Конституції України, як же честь і гідність людини, він як звірина, мені нагадують його методи нациста. 28 років ніде толком не працював розказує людям як жити він хоть лопату в руках тримав.
Всезнайко до Правда Показати IP 26 Лютого 2014 23:40
Скоро буде Данильчук в своїй Торговиці раків годувати, якраз в тому місці, де Іква у Стир впадає...
Лучанин Показати IP 26 Лютого 2014 19:42
Дійсно Сапожнікова обирали всі виборці Нововолинська і він усій громаді підзвітний. По відгуках друзів з Нововолинська Сапожніков виключно порядний міський голова, а ці явно навіжені екстремісти з усяких сотень "правого сектору" творять лише анархію. Сапожніков їх правильно покритикував, їм нема чого обурюватися, а врахувати у своїй діяльності, а ще краще зайнятися продуктивною працею во славу України
вік до Лучанин Показати IP 26 Лютого 2014 19:55
геть бандерівську банду.
підтримую Показати IP 26 Лютого 2014 19:51
нормольний мер , місто розвивається.
Юрій Показати IP 26 Лютого 2014 21:07
Павлуша хай їде в свій Млинів і там керує своїми школярами - до великої політики він ще явно не доріс...
Петро Показати IP 26 Лютого 2014 21:29
Сапожніков- нормальний мер! У нього заступницею багато років була Надія Комишнікова!
реалії ... Показати IP 26 Лютого 2014 22:08
САпожніков мер- бізнесмен,вся бруківка міста його , яку він заставляв купляти підприємців міста і облаштовувати ділянки біля магазинів чи ларьків . Нічний магазин в місті тільки мера працює де постійно безлад і хуліганство . А ще бізнес в Червонограді та в Польщі ...В місті постійно керують так звані "бандити" які і встановлювали завжди права і збирають побори з підприємців , згадайте недавні події ))))). Місто постійно займало перші місця по України по наркоманії, а особливо продажу .Як розвивається місто ? наприклад зарплата на хлібозаводі пекаря на обладнаднанні ще з років радянського союзу - 1200 грн.,і ніхто не контролює антисанітарію і умови праці жінок і т. д,іноземні власники використовують дешеву робочу силу яка ще залишилась з приближніх сіл,бо решта працездатного і здравомислячого народу на ЗАРОБІТКАХ!!УРА САПОЖНІКОВУ!!!
вп Показати IP 27 Лютого 2014 08:36
За своі слова треба відповідати, так вислужувався перед климчуками януковичами!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus