USD 39.80 40.00
  • USD 39.80 40.00
  • EUR 39.85 40.15
  • PLN 9.85 9.98

На Волині не стане однієї з мереж банкоматів

5 Травня 2016 09:02
Об'єднана мережа банкоматів українських банків "АТМоСфера" припиняє своє існування. Про це йдеться в повідомленні прес-служби "Банку інвестицій і заощаджень", - пише "Gazeta.ua".

"Шановні клієнти-користувачі платіжних карток! Повідомляємо вам, що з 26 травня об'єднана мережа банкоматів "АТМоСфера" припиняє своє існування", - йдеться в повідомленні.

Так, перелік банкоматів у Луцьку та інших містах Волинської області, якими вже скоро не можна буде скористатися, дивіться за посиланням.

Додамо, що банк не уточнює причин, за якими мережу банкоматів припиняє існування. Гроші можна буде зняти з карток "Банку інвестицій і заощаджень" в мережі "АТМоСфера" до 25 травня.

Нагадаємо, "АТМоСфера" - це об'єднана мережа банкоматів українських банків, створена в 2005 році. Банкомати встановлені більш ніж в 300 містах України, а кількість пристроїв в мережі становить понад 1800 шт. Учасниками мережі є 17 банків: "Креді Агріколь Банк", "БТА Банк", "Альфа-Банк", "Банк "Український капітал","ОТП Банк","Південний", "Піреус Банк МКБ", "ПРАВЕКС-Банк", "Платинум банк", "ВіЕс банк", "Ідея банк", "Банк інвестицій та заощаджень", "Банк Михайлівський", "Вернум банк" "Промінвестбанк", "ДІВІ банк".
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Клієнт привату Показати IP 5 Травня 2016 09:14
Все буде Приватбанк....
Бєня до Клієнт привату Показати IP 5 Травня 2016 09:41
Приват краще всіх! Заборонити всі інші банки щоб остався лише приват!
задоволений клієнт о Показати IP 5 Травня 2016 18:01
а нащо - тепер карту будь- якого банку приймають всі банкомати, і саме приємно, що без комісій - банкомат тепер НЕ аргумент ,а в обслуговуванні клієнтів приват нажаль стає все гіршим і гіршим навіть Ощад уже його перегнав у якості обслуговування

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus