USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

ПриватБанк і Visa оголосили про початок акції «Щедра кредитка»

6 Травня 2009 16:34
ПриватБанк  разом з Visa Inc, найбільшою у світі мережею роздрібних електронних платежів, оголосили про початок нової акції для власників платіжних карток Visa від ПриватБанку – «Щедра КРЕДИТКА». Акція проходить під девізом «Користуйся часто, сплачуй вчасно!» і діє по всій території України. Компанія спрямована на зміцнення культури використання платіжних кредитних інструментів, – 6 травня повідомляють «Волинські Новини».   Як повідомили у прес-службі Волинського ГРУ ПриватБанку, для участі в акції необхідно з 1 травня по 1 серпня 2009 року розраховуватися за свої покупки кредиткою Visa від ПриватБанку на суму не менш ніж 50 гривень у будь-якій торговій точці країни. Найактивніші та дисципліновані користувачі кредитки Visa від ПриватБанку отримають  у подарунок сертифікати на туристичні подорожі або подарункові сертифікати на річну підписку популярних глянцевих видань.   «Ми впевнені, що розвиток сучасного українського суспільства потребує актуальних знань та практичних навичок, які допоможуть власникам карток краще керувати особистими фінансами, – наголосив генеральний директор Visa в Украині та країнах СНГ Сергій Равняго. – Маркетингова компанія, яку проводить ПриватБанк, дуже своєчасна і корисна, вона сприяє формуванню звички розумного та обдуманого використання кредитних карток, допомагає власникам карток Visa коректно планувати бюджет, навчає відслідковувати витрати та будувати позитивну кредитну історію, тим самим вносить вагомий вклад у підвищення фінансової грамотності українських користувачів картками».
«ПриватБанк пропонує своїм клієнтам широкий спектр сучасних карткових продуктів та послуг. Кредитна картка Visa від ПриватБанку – це зручний, безпечний, популярний продукт, який допомагає власникам наших карток почуватись впевнено, здійснюючи щоденні покупки, і дарує шанс отримати цінні подарунки. Ми переконані, що нова спільна акція ПриватБанку і Visa дозволить нашим клієнтам ще раз оцінити те, наскільки привабливим та вигідним є користування кредитними картками Visa від ПриватБанку, та зміцнить довіру українців до карткових продуктів», – додала керівник бізнесу з продажу кредитних карток Волинського ГРУ ПриватБанку Тетяна Мацюк.
Довідково:
Visa Inc. – найбільша у світі мережа роздрібних електронних платежів, яка забезпечує рішення для обробки послуг та платежів, включаючи споживчі кредити, дебетні, авансові та корпоративні розрахунки, що пропонуються під марками Visa, Visa Electron, Interlink і PLUS. Visa є визнаним світовим лідером, а Visa/PLUS – одна з найбільших у світі мережа банкоматів, яка дає можливість користування місцевою валютою у більш ніж 170 країнах світу.Мережа відділень Волинського ГРУ ПриватБанку сьогодні налічує 73 відділення. До послуг волинян працює 155 банкоматів і  1050 точок еквайрінгу. Акція «Щедра кредитка» вже четвертий рік поспіль дарує мешканцям  регіону можливість отримати цінні призи та подарунки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus