USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.70 9.90

На Волині не вистачає майже півсотні шкільних автобусів

30 Січня 2017 11:33
Волинські школи не забезпечені на належному рівні автобусами – 49 транспортних засобів не вистачає.

Про це йшлося під час засідання оперативної наради в голови облдержадміністрації Володимира Гунчика 30-го січня.

Як стало відомо, впродовж 2017-го року школи області планують забезпечити 21 автобусом. Щодо решти - губернатор просить виділити гроші з місцевих бюджетів.

ЧИТАТИ ЩЕ: РАЙОНАМ, ЯКІ ВИРІШИЛИ ЗАКРИТИ МАЛОКОМПЛЕКТНІ ШКОЛИ, НОВІ АВТОБУСИ «НЕ СВІТЯТЬ»

«Загалом на Волині є потреба в 49 шкільних автобусах. Цього року маємо намір повернути 14 машин, які були мобілізовані. Окрім цього на Волині є кошти освітньої субвенції, за які придбаємо ще 7 автобусів», - інформував Гунчик.

Далі він звернувся до керівників райдержадміністрацій та очільників населених пунктів Волині, аби вони виділяли з місцевих бюджетів гроші на закупівлю автобусів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Корінний лучанин Показати IP 30 Січня 2017 12:48
На рівному місці виникла ПРОБЛЕМА. ДЕЦЕНТРАЛІЗАЦІЯ В ДІЇ. ПО ГУНЧИКУ місцеві бюджети мають кошти та ДУЖЕ БАГАТІ: можуть ремонтувати дороги, купувати щкільні автолбуси і т.д. і тп. Чому ж із обл. бюджету не виділити частину коштів на автобуси а валять на місцеві? Тут проявляться така тендеція : А БІЛЬШИЙ ЧИНОВНИК ТУСАЄ ТА Б'Є МЕНШОГО ЧИНОВНИКА. А яка ціна отого ШКІЛЬНОГО? Очевидно десь біля 500тис. грн. Колись він вартував приблизно біля 300т. грн.
корінний львів"янин до Корінний лучанин Показати IP 30 Січня 2017 18:37
Як не дивно,але Гунчик тут не дочого! Децентралізація виникла на Печерських пагорбах.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus