USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

На Волині система електронних закупівель – у незадовільному стані

22 Червня 2016 15:18
На території Волині намагаються впровадити електронну систему державних закупівель, однак у деяких районах області ці інновації залишились на незадовільному рівні.

Про це під час оперативної наради 21 червня повідомив голова Волинської ОДА Володимир Гунчик.

Для того, аби з’ясувати реальну ситуацію, він надав слово своєму заступнику Олександру Степанцову. Останній розповів, що з 1 серпня 2016 року усі державні закупівлі повинні проходити через електронну систему.

Тож, до 10 червня цього року від усіх районів області вимагалось відзвітувати про результати впровадження електронної системи, однак за станом на 21 червня жодного звіту так і не надійшло.

Зокрема, проігнорували вимогу про надання відповідних звітностей Любомльський та Шацький райони.

В загальному ж, протягом двох тижнів на Волині провели 1664 закупівлі. «Пальму першості» серед закупівельників зайняло управління охорони здоров’я – тут опцією електронної закупівлі скористалось 28 установ.

Тож, очільник області назвав такий стан речей у області незадовільним.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus