USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині переселенці створюють «ризики» на ринку праці

1 Лютого 2015 09:00
В обласний центр зайнятості Волині впродовж 2014-го року звернулися за допомогою із працевлаштування 465 внутрішньо переміщених осіб. Майже третина з них уже працевлаштовані.

Про це йшлося під час прес-конференції на тему: «Ризики ринку праці та пріоритети роботи обласної служби зайнятості» 30 січня в приміщення центру зайнятості.

Як повідомляють у центрі зайнятості, торік на Волинь переїхала 1561 родина переселенців, а це 2975 осіб. З них у центр зайнятості звернулися 465 осіб. Вдалося знайти роботу для 120 внутрішніх переселенців.

Появу нової категорії людей, які шукають роботу - внутрішньо переміщених осіб із зони АТО, - називають у центрі зайнятості ризиком ринку праці на Волині.

Нагадаємо, щодо переселенців, то в обласному центрі зайнятості відбулася плутанина із біженцями. Зокрема йшлося про те, що керівник організації давала різні офіційні дані щодо кількості людей зі сходу України, які стали у них на облік.

Також центр зайнятості звітує, що в 2014-му році мобілізували 158 чоловіків із числа безробітних.

Щодо мобілізованих, то Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що волинянам-учасникам АТО складно повернутися на виробництво, мовляв, втрачають кваліфікаю й потрібно їх знову навчати.

Окрім того, в центрі зайнятості розповіли, що на Волині на одне робоче місце більше 30 охочих.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus