USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Сучасно й оригінально: на Волині облаштували нову екологічну стежку посеред лісу

28 Серпня 2022 13:21
Волинські лісівники турбуються, щоб відпочинок на природі був не лише приємним, а й пізнавальним, саме тому збудували нову оригінальну екологічну стежку, що бере початок від рекреаційно-туристичного комплексу «Лісовичок» ДП «Колківське лісове господарство».

Як повідомили у пресслужбі «Колківського лісового господарства», за задумом начальника управління Олександра Кватирка, біля кожного великого рекреаційного пункту повинна бути екологічна стежка, що має на меті найперше соціальний характер: навчання, виховання та відпочинок.

«Цю екостежку ми зробили власними силами та за кошти лісгоспу, втілюючи у життя цікаві ідеї. До речі, це досить дієвий інструмент для додаткового залучення клієнтів у «Лісовичок» зі ще більшим зростання відвідуваності.
Протяжність – 450 м. Вздовж стежки можна побачити інформаційні стенди, а також оригінальні об’єкти в еко-стилі (лісовий клас, гра в хрестики-нулики, гойдалка у вигляді дерева, лісові пазли про рослини, будиночок для комах, а також різьблених звірів.

На стендах – про все, чим живе ліс: про дерева, птахів, комах, гриби, ягоди…

Щоб зацікавити, ми подбали не лише про обізнаність наших відвідувачів, а й про приємні емоції. Так і запам’ятовується краще, і неодмінно виникає бажання прийти сюди іще раз.
На стендах екостежки ми помістили лише невелику частину всього, на що хотіли звернути вашу увагу. Те, що нас оточує, може розповісти насправді багато цікавих історій», – йдеться в повідомленні.

ДП «Колківське лісове господарство опікується п’ятьма шкільними лісництвами. Тут повсякчас залучають дітей до акцій з посадки лісу, догляду за лісовими культурами чи розсадниками, проводять інформаційну роботу, тому саме такі об’єкти лісівники вважають ідеальними для спільних зустрічей.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Петро Показати IP 29 Серпня 2022 10:14
До цієї екологічно ті ще б добавити смітники біля лавочок, бо в нас екосвині в більшості по тим стежкам ходять. В ще пару камер відео нагляду не завадили б з датчиками руху, бо свині є свині..
Дідо до Петро Показати IP 29 Серпня 2022 14:45
Скільки можна?! Дурню пройди три кроки!! Сидить і нюхає смітник поруч ловочки, насолода!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus