USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

На Волині офіцер під час суперечки вбив підлеглого. ОНОВЛЕНО

19 Листопада 2014 09:26
У Володимирі-Волинському на території військової частини командир взводу танкового батальйону, старший лейтенант вбив ножем військовослужбовця. Вбивця з місця події зник. Про це повідомили у пррес-службі військової прокуратури Західного регіону України.

Згідно з повідомленням, 18 листопада 2014 року близько 20 години старший лейтенант військової частини А2331 командир танкового взводу Р., перебуваючи на території частини, під час словесної суперечки, яка виникла, згідно з попередніми даними, на ґрунті особистих неприязних відносин, умисно наніс удар ножем в грудну клітину солдату К. Заподіявши смерть останньому, офіцер самовільно залишив територію військової частини.

Скільки було ударів - один - чи декілька, - невідомо. Згідно з неофіційною інформацією, постраждалому намагалися надати необхідну допомогу, однак безуспішно.

Відомо, що кривдник родом із Черкаської області. Убитий був мешканцем Волинської області.

За фактом вбивства військова прокуратура Луцького гарнізону Західного регіону України розпочала кримінальне провадження за частиною 1 статті115 (умисне вбивство) та частиною 1 статті 408 (дезертирство) КК України.

Наразі проводяться першочергові слідчі дії, тіло загиблого доставлено у морг за для проведення експертизи, проводиться розшук вбивці та допитуються свідки.

Раніше Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що бійці АТО, які пройшли жахливі випробування війни, потребують психологічної допомоги, оскільки страждають посттравматичним стресовим розладом.

Так, солдатів, які вириваються з котлів, повертаються з полону чи фронту, зустрічають квітами і орденами, обіймами і слізьми радості. Однак майже 80 відсотків бійців привозять на собі насіння важкої недуги – так званий «афганський синдром», тобто вже «донбаський синдром».

Якщо їм вчасно не допомогти, то війна для них не закінчиться ніколи. В окремих випадках «донбаський синдром» може призвести до суїцидів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 13
Анонім Показати IP 19 Листопада 2014 09:46
Если офицер был на АТО, то это его естественная реакция.
ЗСУ Показати IP 19 Листопада 2014 09:47
А скільки погроз від пьяних військових на адресу один одного. На жаль дисципіна скалічена і це все йде від офіцерів. Дозволяється пиятцтво, самі офіцери пьють. далі йдуть погрози, рукоприкладцтво. крадіжки особистих речей. Тому все рівно чи проходять навчання офіцерів чи ні. Дисципліна у армії вкрай потрібна.
Дмитро Показати IP 19 Листопада 2014 09:58
коментар було видалено
Анонім Показати IP 19 Листопада 2014 10:07
А офіцери вже з ножами ходять?!
У-ух! Показати IP 19 Листопада 2014 10:21
В армію гребуть все підряд,без отбору та комісій...а потім розбирають ганебні події.
Вамп до У-ух! Показати IP 19 Листопада 2014 10:30
100% відсотків так! Якщо не перестануть гребти в армію тих в кого не стійка психіка, хай легкі, але вже психічні відхилення, напади немотивованої агресії, апатії, депресій, то через трохи отримаємо не "мавпу з ганатою", а цілу армію "мавп з гранатами",
лучанка Показати IP 19 Листопада 2014 10:22
Цьому виправдання нема.Він гірший терористів.Хто ми,люди? Звірі,душогуби,зупиніться?За що було вбити чиюсь дитину.Сатана керує світом.Госпди зупини братовбивць.А його ще судитимуть.Йому ножа в горло треба запхати,або повісити на стовбі і,щоб тиждень висів,як робили німці.Щоб бачили інші і цього не повторили.А то зроблять дурним, і дадуть 5 років.Жах
коля Показати IP 19 Листопада 2014 11:07
Сатана приступила до людей від такого життя яке було -розгул ресторани весілля "на всю катушку" сауни бані розваги автівки коханки подорожі на край світа -це все рано чи пізно закінчується плачевно. БО НЕМАЕ міри
Вася Показати IP 19 Листопада 2014 11:59
Що ж таке робиться? шкода що так гинуть люди !
Groz Показати IP 19 Листопада 2014 12:07
З ножами ходять, як офіцери, так і солдати - "штик-ніж" обов*язкова зброя кожного військовослужбовця ВСУ
DJYJ до Groz Показати IP 19 Листопада 2014 12:45
то ахфицер-браток нова генерація наших військових училищ, таких варто боятись ввечері повертаючись додому з роботи
5757 до DJYJ Показати IP 19 Листопада 2014 13:15
Він не кадровий, мобілізований.
следак Показати IP 19 Листопада 2014 15:07
На грунті особистих неприязних відносин, не застосовуючи амуніцію ЗСУ. Багато можна дискусувати, слідство буде намагатися встановити обєктивну істину. не треба неаргументованих висловлювань та без доказових припущень. Це трагедія для близьких та рідних з обох сторін

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus