USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

На Волині оголосили конкурс на кращий проєкт меморіалу полеглим бійцям 51 ОМБр

3 Квітня 2020 13:31
Громадська спілка «Спілка воїнів АТО Волині» та Волонтерський рух «Меценати для солдата» оголосили конкурс на кращий проєкт меморіалу загиблим бійцям 51 ОМБр.

Про це повідомили на сторіці спілки у фейсбуці.

На території колишньої 51 бригади є постамент 70-річчю бригади. Відтак пропонують його реставрувати за вимогою часу і зробити з нього меморіал. Тому просять усіх долучитися до цієї ініціативи.

Надсилати проєкти, а також отримати додаткову інформацію можна за адресою: [email protected]. Дедлайн – 1 червня 2020 року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
спостерігач Показати IP 3 Квітня 2020 14:55
Воно то добре, але чи це зараз на часі?
До спостерігача Показати IP 3 Квітня 2020 17:17
Навіщо ставити памятники розформованим указом президента військовим частинам. Можливо потрібно ставити знаменитим частинам
Закон Показати IP 3 Квітня 2020 22:06
Для того, щоби запроектувати, а потім збудувати такий меморіал необхідно в обов'язковому порядку дотриматись вимог Постанови КМУ, яка регламентує таку процедуру, зокрема, - Порядку будівництва меморіальних комплексів, пам'ятників і пам'ятних знаків ! На ваше клопотання має бути прийняте рішення міськвиконкому, яким буде визначено замовника, джерело фінансування, утворено журі конкурсу - потім буде проведено сам конкурс, а далі - одним словом, читайте Постанову ! А зараз не займайтеся самовільщиною !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus