USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Волині охоронятимуть місця гніздування диких гусей і качок

19 Березня 2017 14:49
З метою попередження випадків браконьєрства, що особливо стосується незаконного добування диких гусей і качок, пошкодження місць гніздування, на Волині посилено охорону державного мисливського фонду, — повідомляє прес-служба Волинського ОУЛМГ.

Волинським ОУЛМГ зобов’язано керівників державних лісомисливських підприємств та користувачів мисливських угідь затвердити відповідні графіки чергувань.

Рейди проводитимуться лісовою охороною, єгерською службою у співпраці з представниками Національної поліції, органами місцевого самоврядування із залученням природоохоронних громадських організацій та засобів масової інформації.

Такі заходи передбачені відповідно до статей 30, 39 Закону України «Про мисливське господарство та полювання» на виконання листа Державного агентства лісових ресурсів України і спричинені тим, що під час весняної міграції диких перелітних птахів спостерігається збільшення випадків браконьєрства.

Пам’ятайте також, що активна громадська позиція кожного буде запорукою збереження нашої волинської природи. Нагадуємо, що повідомити про випадки браконьєрства можна на постійно діючу гарячу телефонну лінію Волинського обласного управління лісового та мисливського господарства: (0332) 72 00 54.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
що поставлять Показати IP 19 Березня 2017 15:30
біля кожного гнізда поліцейськогот чи хоч відеокамеру? по селах на поліссі ще лід не зійшов з озер а сітки ставлять цілодобово і ніяка заборона не діє
кекс Показати IP 19 Березня 2017 18:07
фото -шикарне! і зворушливе((

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus