USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині орендар заборонив місцевим відпочивати на водоймі

3 Липня 2015 09:05
На Волині, у Рожищенському районі, орендар ставка побудував навколо водойми господарські споруди та не підпускає до неї місцевих мешканців.

Про це інформує в мережі Народна самооборона Рожища.

"До нас звернулися мешканці сіл Немир та Раймісто. Люди кажуть, ставки, до яких вони постійно ходили відпочивати, рибалити та купатися, віддали в оренду. Спочатку приватний орендар обіцяв, що людям дозволять купатись та рибалити. Але обіцянка-цяцянка", - йдеться у повідомленні.

Зі слів мешканців, охорона, посилаючись на вказівку орендаря, забороняє людям наближатись до водойм. "Ловити рибу на одне вудилище люди мають повне право - це ж не є приватна власність цього добродія", - додають активісти.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
злий Показати IP 3 Липня 2015 09:21
Камінь на шию - і у воду. Надра - власність народу, а не купки товстопузих.
Віктор Показати IP 3 Липня 2015 09:24
Активісти розібралися б спочатку, перед тим як качати права. "Ловити рибу на одне вудилище люди мають повне право - це ж не є приватна власність цього добродія" - це просто слова. Якщо у орендаря цей ставок по документах оформлений для промислового вирощування риби то вже ніхто нічого не має права. Перед тим як казати що мають право, треба знати на яких умовах в договорі прописана оренда ставка. Якщо у договорі вказано "загальне водокористування", то так, мають право. Але маю підозри що все там оформлено по іншому
рибалка до Віктор Показати IP 3 Липня 2015 09:52
Постанова КМ від 29-го травня 2013-го року про затвердження Правил користування водними об"єктами різних форм власності.Це є ДОКУМЕНТ,бо ПОСТАНОВА КМ і нехай цей неук прочитає і зробить висновки,що він не є господарем,а всього-навсього орандар.
Віктор до рибалка Показати IP 3 Липня 2015 10:30
Сходіть в Оконськ, закиньте вудку, і розкажіть їм про постанову КМ :) А по суті - ви хоч ту постанову читали? Чув дзвін а не знаю де він? Називається та славнозвісна постанова "Про затвердження Типового договору оренди водних об’єктів". Ще раз про затвердження ТИПОВОГО ДОГОВОРУ. Не про права рибалок і відпочивальників. не про правила користування. А лише "ЗАТВЕРДЖЕННЯ ТИПОВОГО ДОГОВОРУ". А тепер наступні два питання: а якщо договір був укладений на інших умовах ще до цієї постанови КМ то хіба він буде недійсний? ні. Договір лишається в силі І хіба десь вказано що в типовому договорі не можна вносити зміни? халепа. теж ні. Блін, всі щось розказують про ту постанову, а ніхто навіть не потрудився розібратися що воно таке...
11 Показати IP 3 Липня 2015 09:54
....на жаль у нас "все що власність народу" захаращене і занедбане......бо народ хоче тільки відпочивати і гадити.....а прибрати після себе чомусь той народ який прагне відпочити не хоче...
Ігор Показати IP 3 Липня 2015 11:33
Знаючи ту сімейку орендарів Малахівських-Жишко,то нічого дивного ! Нелюди вищої гільдії. Це ті,що мають перукарні "Наталка" по пр. Соборності,Відродження і Кравчука.
Володя до Ігор Показати IP 3 Липня 2015 16:34
Це напевно ти і замовив статтю
Лана Показати IP 3 Липня 2015 12:46
В Заборолі ставок здали в оренду. Теперішній орендатор так запустив ставок, що він поріс очеретом і вода підходить до городів селян. Це звичайно обурює заборольців.
Анастасія Показати IP 19 Липня 2015 17:34
Побільше потрібно нашій країні таких орендарів, щоб навели порядок, на закинутих водоймах. Коли все заросле і не можна приступитись до води, то активісти мовчать, ніхто не підняв свій зад і нічого не зробив, лише пишуть про якісь права, забуваючи, що у них є обов'язки, перед природою, саме елементарне прибрати за собою сміття кульки, пляшки, ітд, але нажаль, такий персонаж, який напевно замовив цю статтю, може лише заздрити і обливати гряззю інших за їхньою спиною.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus