USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На Волині пасажири захищали водія автобуса, який тричі порушив ПДР

28 Квітня 2018 10:01
На водія автобуса, який грубо порушив три правила дорожнього руху, винесли постанову, всупереч претензіям пасажирів, інформують у прес-службі Патрульної поліції Волині.

Сьогодні вранці, на посту в Цумані, екіпаж патрульних зупинив автобус Neoplan, водій якого, виїжджаючи з АЗС, порушив вимогу знаку 5.7.1 «виїзд на дорогу з одностороннім рухом», здійснив розворот та перетнув суцільну лінію дорожньої розмітки 1.1, до того ж, не користувався засобами пасивної безпеки.

Згідно зі ст. 36 КУпАП, ці порушення об’єднали в одну постанову, яка передбачає штраф 255 гривень.

Поки оформляли постанову, а це зайняло не більше 10 хвилин, майже всі пасажири автобуса виходили й озвучували свої претензії патрульним, відволікаючи їх від роботи.

Вони обіцяли «масу негативних відгуків та коментарів в інтернеті» про поведінку полісменів, які, мовляв, вчинили неправильно, зупинивши автобус.

«Нас затримують, водія зупинили неправомірно, ми 10 годин стояли на кордоні, і взагалі тут «діти та вагітні», - обурювались громадяни.

Докази патрульних про те, що водій грубо порушив три правила дорожнього руху і наразив десятки людей на смертельну небезпеку, на жаль, не сприймались людьми.

«Ми пояснили, що це робиться задля їхньої безпеки. Ігнорувати такі порушення, які водій вчинив на очах патрульних, - ми не можемо. Якби ж щось трапилось – винна була б поліція, тому наша задача попередити порушення і притягнути винних, якщо воно вчинене», - розповів інспектор Патрульної поліції Волині Ігор.

Через безпідставні звинувачення пасажирів розгляд справи міг затягнутись, однак правоохоронці швидко оформили постанову і побажали водієві та пасажирам щасливо доїхати до столиці – без порушень правил дорожнього руху.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Грач Показати IP 28 Квітня 2018 10:24
Бачив саме цей автобус в Луцьку - і тут він чудив на дорозі казна що.
Вовчен Показати IP 28 Квітня 2018 11:32
Е!!!- а де постанова за не включений поворот? щось не складно виходить!
Neo Pan Показати IP 28 Квітня 2018 13:03
....винесли постанову, всупереч претензіям пасажирів...Вони обіцяли «масу негативних відгуків та коментарів в інтернеті» . Люди в нас хороші, влада в нас погана)))
Народ Показати IP 28 Квітня 2018 13:13
Народ всегда прав!
Анонім Показати IP 28 Квітня 2018 13:19
Ситуація називається: власний інтерес важливіший за закон.І так у всьому у наших людей.Хочуть краще жити (насправді мати більше грошей) але не розуміють і не хочуть розуміти як ця схема діє в розвинутих країнах.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus