USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

На Волині педофіл розбещував трьох маленьких дівчаток: його посадили на 5,5 року

13 Листопада 2023 14:26
Понад п’ять років за ґратами проведе волинянин, який розбещував трьох дівчаток. На момент розпусних дій збоченця дітям не виповнилося й десять років.

Вирок ухвалив Любомльський районний суд.

З матеріалів справи відомо, що злочин вчинив 55-річний уродженець села Ленінполь Таласького району Республіки Киргистан. Чоловік німець за національністю, але має українське громадянство. Ніде не працює, неодружений.

Педофіл вчиняв розпусні дії щодо дівчаток семи, восьми та дев’яти років з вересня 2022 року по 3 травня цього року.

На території домогосподарства за місцем свого проживання чоловік на очах у дітей оголював статеві органи та самостійно задовольняв власні сексуальні потреби. Такі дії він вчиняв близько пів сотні разів.

Як зазначено у вироку, злочинець вчиняв розпусні дії сексуального характеру, спрямовані на задоволення власної статевої пристрасті, а також здатних викликати фізичне та моральне розбещення малолітніх, які призвели до порушення нормального психічного та соціального розвитку дітей.

Під час судового провадження між прокурором та обвинуваченим досягнуто угоди про визнання винуватості, проти якої представники малолітніх потерпілих не заперечували.

Врахувавши всі обставини справи, суд визнав 55-річного чоловіка винуватим у вчиненні злочину, передбаченого ч.2 ст.156 КК України, та призначив йому покарання у виді позбавлення волі строком п'ять років та шість місяців.

Також інформацію про педофіла включать до Єдиного реєстру осіб, засуджених за злочини проти статевої свободи та статевої недоторканості малолітньої особи.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus