USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.90 10.08

На Волині пенсіонер давав поліцейським $150, щоб відкупитися за п’яне водіння

28 Лютого 2024 21:39
На Волині хабар поліцейським у 150 доларів не допоміг пенсіонеру уникнути покарання за водіння у стані алкогольного сп'яніння. Адже замість адмінки він отримав кримінал та змушений буде заплатити 34 тисячі гривень штрафу.

Відповідний вирок ухвалив Володимир-Волинський міський суд.

Як ідеться у матеріалах справи, ввечері 24 жовтня минулого року пенсіонер Віктор Х. у службовому автомобілі давав поліцейським 150 доларів неправомірної вигоди, щоб його не притягували до адміністративної відповідальності за вчинення правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 130 КУпАП.

Читати ще: На Волині керівник відділу «Теремно-Хліб» намагався відкупитися $50 за п’яне водіння

Під час досудового розслідування обвинувачений уклав із прокурором угоду про визнання винуватості.

Суд ухвалив затвердити угоду, визнавши Віктора Х. винним у вчиненні злочину, передбаченого ч.1 ст. 369 КК України. Чоловіка оштрафували на 34 тисячі гривень.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus