USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.92

На заправці під Луцьком п’яний мотоцикліст хотів відкупитися від поліції за $30 та 252 гривні

17 Березня 2024 23:31
В обласному центрі Волині судили мотоцикліста, який хотів уникнути покарання за п'яне водіння, давши поліцейським хабара. Він змушений буде заплатити 17 тисяч гривень штрафу.

Відповідний вирок ухвалив Луцький міськрайонний суд.

Подія трапилася торік 1 жовтня на АЗС UPG у селі Рованці. Опрацьовуючи повідомлення про правопорушення, за п’ятнадцять хвилин до опівночі поліцейські помітили мотоцикл GEON X-ROOD, водій якого Юрій Л. порушив вимоги законодавства щодо використання номерних знаків транспортних засобів.

Під час зупинки правоохоронці виявили в Юрія Л. ознаки алкогольного сп'яніння та запропонували пройти йому огляд. Однак чоловік відмовився це зробити та під час роз'яснення складу вчинених адміністративних правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 121-3, ч. 1 ст. 130 КУпАП, надав поліцейським неправомірну вигоду, поклавши 30 доларів та 252 гривні на переднє сидіння службового авто.

Читати ще: Стверджував, що вживав ліки: у Луцьку водія, якого зупинили із ознаками сп’яніння, оштрафували на 17 тисяч

Про хабарника відомо, що він є уродженцем Луцька, неодружений, працює у ТОВ «Кромберг енд Шуберт» комплектувальником проводів.

Юрій Л. на суді визнав свою вину, попросивши суворо його не карати. Зрештою суд призначив йому 17 тисяч гривень штрафу.

До слова, Юрій Л. торік 15 листопада отримав вирок за ст. 289, ст. 290, ст.70 КК України (5 років зі звільненням та встановленням іспитового строку один рік). Однак суд ухвалив кожне з вище вказаних покарань виконувати самостійно.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus