USD 39.62 39.95
  • USD 39.62 39.95
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.75 9.94

На Волині перевізники не дотримуються графіків

30 Листопада 2016 15:24
У село Промінь з Луцька їздить 18 рейсів по двох маршрутах, втім, сполучення з обласним центром залишається ускладненим, а причиною цього є недотримання графіків. Перевізники оправдовуються поломками транспорту та неналежними графіками руху.

Вчора, 29-го листопада, в селі Промінь відбулися збори селян.

Коментує ситуацію Інформаційному агентству Волинські Новини Промінський сільський голова Вікторія Косарук.

«Люди хочуть, аби маршрути їздили згідно з графіком, а два перевізника порушують їх. Коли дзвонимо до них, то вони говорять, що зламався транспорт. А селяни їздять на роботу, возять дітей в дошкільні навчальні заклади, учні їздять у школу в Луцьк, вчителі не можуть приїхати на уроки. Є ті, хто працює на цукровому заводі й вночі ідуть пішки в Промінь, а це 5-10 кілометрів у дощ, сніг, заметіль», - розповідає голова.
Мешканець села Володимир каже, що через не стабільний графік найбільше страждають діти.

«Діти стоять на зупинках, довго чекають транспорт. Односельчани з цією проблемою вже неодноразово зверталися і в райраду, облдержадміністрацію, але безрезультатно. Зауважу, що три роки тому були інші перевізники й вони постійно їздили, а коли якась машина ламалася, то присилали іншу, таких проблем не було», - пригадує чоловік.
Аби врегулювати конфліктну ситуацію, відбулася робоча зустріч за участю директора департаменту інфраструктури та туризму Волинської ОДА Івана Мирки, сільського голови, представника громади, перевізника Олега Колесникова, який забезпечує рух маршрутом № 201. Останній пообіцяв дотримуватися графіка руху та попросив врегулювати ситуацію з маршрутом №4, який кілька разів перетинається з його розкладом.

Нагадаємо, що проблеми зі сполученням виникли й у мешканців села Гаразджа.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus