USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На Волині п’яний водій мотоблока побив поліцейського

12 Червня 2023 07:45
На Волині судили водія мотоблока, який побив поліцейського. Правоохоронці зупинили волинянина, оскільки він був п’яним.

Про це стало відомо з вироку Старовижівського районного суду.

17 квітня в обід у селі Дубечне Ковельського району поліцейські зупинили мотоблок «Зубр» під керуванням Анатолія К. Волинянин мав ознаки алкогольного сп’яніння, йому пояснили причину зупинки та зазначили, що за п’яне водіння передбачена адміністративна відповідальність відповідно до статті 130 КУпАП.

Керманич зреагував на це негативно, почав поводитися агресивно, лайливо висловлювався до поліцейських та вдарив одного з них кулаком в обличчя. Правоохоронець отримав легкі тілесні ушкодження.

Під час розгляду справи волинянин визнав свою вину, попросивши вибачення у поліцейського. Потерпілий просив суд не позбавляти волі свого кривдника, а призначити йому рік іспитового терміну.

Врахувавши це прохання, представники Феміди замінили реальний термін у два роки на рік умовного покарання.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ

Фото ілюстративне
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 12 Червня 2023 09:31
мотоблок не є транспортним засобом, відповідно, експлуатація мотоблоку не є керуванням транспортним засобом, що є складовою дій, передбачених статтею 130 КУпАП, в підтвердження невіднесення мотоблока до транспортного засобу свідчать й ті факти, що діючим законодавством України не встановлено необхідності навчання ...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus