USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Водій вантажівки, який п'яним давав $200 хабара волинським патрульним, заплатить штраф

14 Січня 2021 17:47
На Волині п'яний водій вантажівки намагався дати хабара патрульним. Йому загрожує штраф.

Про це повідомляє пресслужба прокуратури у Волинській області.

Прокурори Любомльського відділу Ковельської місцевої прокуратури підтримали публічне обвинувачення у кримінальному провадженні про надання жителем Житомира неправомірно вигоди працівникам Любомльського відділу поліції.

Уночі 12 грудня 2020 року у селі Старовойтове Любомльського району правоохоронці зупинили вантажівку, якою керував чоловік, за порушення Правил дорожнього руху.

Згодом з'ясувалося, що водій нетверезий.

Аби не бути притягнутим до відповідальності за ці адміністративні правопорушення, чоловік надавав поліцейським неправомірну вигоду у розмірі 200 доларів США, проте правоохоронці припинили такі його дії.

Суд визнав водія винним у пропозиції та наданні неправомірної вигоди службовим особам (ч. 1 ст. 369 КК України) і призначив йому покарання у виді штрафу в розмірі 17 тисяч гривень.

Кошти, передані ним як неправомірна вигода поліцейським, конфісковані.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus