USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.95
  • PLN 9.70 9.86

На Волині п'яний водій вантажівки пропонував патрульним 100 євро хабара

19 Квітня 2022 18:24
Сьогодні, близько 14-ї години, патрульні отримали повідомлення про порушника на одній з автодоріг міжнародного значення. Заявник повідомив, що водій вантажівки Volvo FH керує у стані сп'яніння.

Про це йдеться на сторінці патрульної поліції Волині.

Поліцейські зупинили вказаний транспортний засіб, а у 48-річного керманича виявили ознаки алкогольного сп'яніння.

Останній відмовився від проходження огляду на визначення стану алкогольного сп'яніння, а з метою уникнення відповідальності пропонував патрульним неправомірну вигоду у сумі 100 євро.

Кермувальника неодноразово попереджали про кримінальну відповідальність за такі дії, однак він не реагував та поклав грошові кошти в багажник службового авто.

На місце події поліцейські викликали слідчо-оперативну групу, склали адміністративний матеріал за ст. 130 (Керування у стані сп'яніння) КУпАП, а транспортний засіб доставили на спецмайданчик.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus