USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Під ноги правоохоронцям кинули гранату

2 Червня 2015 11:11
На ділянці відділу Держприкордонслужби «Березове» невідомі особи займаються протиправною діяльністю. Зокрема чоловіки пропонували мешканцям прикордоння придбати боєприпаси. Про це інформують у прес-службі Державної прикордонної служби України.

Прикордонники відразу організували взаємодію зі співробітниками МВС та висунулися на пошуки невідомих. За деякий час на околиці села Залав’я правоохоронці для перевірки документів зупинили два позашляховики, в яких перебувало по 4 особи. Під час перевірки однієї із автівок власник транспортного засобу почав висловлювати невдоволення діями прикордонного наряду та відмовився представити для огляду багажне відділення. Розуміючи, що прикордонники автомобіль все ж таки оглянуть, він кинув під ноги військовослужбовцям гранату РГД-5, яка, на щастя, не розірвалася.

Здійснивши попереджувальний постріл вгору та застосувавши засоби фізичного впливу, правоохоронці затримали всіх осіб, які перебували у транспортних засобах.

Автомобілі відконвоювали до райвідділу міліції для поглибленої перевірки. У ході огляду в одному з них виявили мисливський карабін «Сайга», магазин, 7 патронів калібру 7,62 мм та вибуховий пакет.

Наразі тривають слідчі дії зі встановлення всіх обставин злочину.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Мік (галицька миша) Показати IP 2 Червня 2015 11:15
Я в шоці!!!
Всезнайко Показати IP 2 Червня 2015 11:17
Правосеки?
Ні до Всезнайко Показати IP 2 Червня 2015 11:19
Самооборона !
Беларус Показати IP 2 Червня 2015 11:24
Ребята наводите порядок. В Беларуси с этого года расширена пограничная зона, контрабандистов будут давить сильнее. Вам сейчас нужна стабильность, которую разные псевдо общественные структурки расшатывают. Держитесь, не дайте раздербанить Украину.
Експерт Показати IP 2 Червня 2015 11:29
Залав"я це - Рівненщина. Щоправда Волинь історична

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus