USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Волині підбили підсумки виконання місцевих бюджетів

12 Червня 2017 09:46
Шість сільських рад на Волині не впоралися з виконанням місцевих бюджетів.

Про це йшлося під час оперативної наради в голови Волинської ОДА 12 червня.

Як поінформував директор департаменту фінансів ОДА Ігор Никитюк, за п’ять місяців цього року до загального фонду місцевих бюджетів надійшло 1,285 мільярда гривень. Обласний бюджет виконаний на 104%, індикативні показники митних надходжень – на 148,2%.

З початку року на реконструкцію та ремонт доріг загального користування державного значення надійшло 275,3 мільйона гривень перевиконання індикативних показників митних надходжень.

За станом на 1 червня виконані зведені місцеві бюджети усіх районів та міст, а також ОТГ.

Не впоралися з виконанням бюджету шість сільських рад. Йдеться про Марковичі Локачинського району, Промінь Луцького району, Боровичі Маневицького району, Велимче, Здомишель та Млинове Ратнівського району. Причини – повернення помилково зарахованих коштів, не проведення санітарних рубок лісу, невчасне укладання договорів оренди землі.

Протягом 5 місяців цього року на депозитах у банківських установах розмістили 613,7 мільйона гривень, що дозволило отримати додатково 20,9 мільйона у місцеві бюджети.

Водночас на державному рівні не вирішили питання асигнування субвенції з держбюджету на надання пільг та субсидій. Наразі є розпорядження віце-прем’єр-міністра про внесення відповідних змін до держбюджету до кінця місяця.

Зі слів посадовця, 15 об’єднаних територіальних громад області отримають 50,122 мільйона гривень субвенції з держбюджету на розвиток інфраструктури. Йдеться про громади, створені у 2015-2016 роках. Кабмін доручив ОДА встановити контроль за ефективним і цільовим використанням коштів субвенцій з держбюджету.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus