USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

На Волині підприємця з Донецька, який з підробленими документами хотів втекти з України, оштрафували на 17 тис. грн

7 Жовтня 2023 18:16
17 тисяч гривень штрафу заплатить підприємець родом з Донецька, який підробив документи для виїзду з України, однак був спійманий з підробкою на «Ягодині».

Відповідний вирок ухвалив Любомльський районний суд.

З матеріалів справи відомо, що в серпні Олександр З. за допомогою комп'ютера виготовив тимчасове посвідчення військовозобов'язаного та довідку військово-лікарської комісії на своє ім'я, до яких вніс відомості щодо центру комплектування та соціальної підтримки і неправдивий діагноз.

Читати ще: На Волині підприємця, який зробив собі «інвалідність» та хотів втекти за кордон, оштрафували на 144 тис. грн

22 серпня під час проходження прикордонного контролю в пункті пропуску для міжнародного залізничного сполучення «Ягодин» Олександр З. надав підроблені документи прикордонникам. Однак ті на підробку не купилися.

Справа відповідно до клопотання прокурора розглядалася у спрощеному провадженні без проведення судового розгляду в засіданні.

Врахувавши обставини справи, суд визнав Олександра З. винним у вчиненні кримінальних проступків, передбачених ч.1 ст. 358, ч.4 ст. 358 КК України та оштрафував на 17 тисяч гривень.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus