USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.15 39.50
  • PLN 9.71 9.93

На Волині планують побудувати нову дорогу, яка сполучить три райони

22 Лютого 2019 15:57
Через три поліські райони області планують прокласти асфальтовану автодорогу, а трасу від Ковеля до Ягодина розширюватимуть.

Про це стало відомо під час засідання постійної комісії облради з питань міжнародного співробітництва, зовнішньоекономічних зв’язків та інвестицій.

Як повідомив керівник патронатної служби ОДА Валерій Криворог, планують побудувати новий автошлях через Ратне, Старовижівський та Шацький райони завдовжки 61 кілометр. На будівництво отримають додаткові кошти з держбюджету. Дорога проходитиме через чотири ОТГ та три райони. Раніше за цим напрямком не було автобусного сполучення. Йдеться про асфальтовий шлях сім метрів завширшки. Наразі отримали експертизу проекту будівництва дороги.

Окрім того, цього року отримають 86 мільйонів гривень з держбюджету на будівництво автотраси від Ковеля до Ягодина: уряд планує протягом найближчих 3-4 років виділити понад мільярд гривень на розширення цього автошляху, аби він мав по дві повноцінні смуги в один та інший бік.

Нагадаємо, також планують розширення пункту пропуску «Доманове» на кордоні з Білоруссю та розробляють проект будівництва дороги Ратне-Доманове.

Щодо будівництва дороги до майбутнього пункту пропуску на польському кордоні в Адамчуках, в ОДА наразі не можуть гарантувати, що роботи вдасться завершити цього року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Василь Михайлович Показати IP 22 Лютого 2019 16:44
Спочатку існуючі дороги відремонтуйте і доведіть до стану дороги, а не напрямку руху, а потім піартися про нові ...
Олександр Показати IP 24 Лютого 2019 09:30
Це добре. Не пам'ятаю щоб при попередніх владах стільки доріг будували як за останні роки.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus