USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Волині планують відкрити 38 поліцейських станцій

8 Лютого 2018 11:47
У Волинській області планують створити 38 поліцейських станцій задля забезпечення належного правопорядку на місцях.

Про це йшлося під час засідання позачергової 18-ої сесії облради 8 лютого.

Як повідомив керівник ГУНП у Волинській області Петро Шпига, поліцейська станція об’єднуватиме спільну роботу дільничих офіцерів, груп швидкого реагування та громади. Такі станції існуватимуть у найбільш населених містах області.

Перші чотири мають запрацювати у Луцькому та Горохівському районах.

Окрім того, управління працює над створенням єдиного контактного центру 102, який прийматиме всі дзвінки. Також протягом року ГУНП розбудовуватиме єдиний ситуаційний центр для злагодженої роботи правоохоронців.

Петро Шпига наголосив, що загалом за минулий рік у області рівень злочинності знизився, а також акцентував, що в Ковелі після запуску патрульної поліції зменшився рівень злочинності. Керівник ГУНП на Волині зауважив, що наступним містом, де запрацює патрульна поліція в області, ймовірно, буде Нововолинськ.

На зауваження від депутатів про відсутність патрульної поліції на дорогах Петро Шпига сказав, що, на жаль, області не вистачає як патрульних, так і екіпажів для належного рівня забезпечення безпеки дорожнього руху. Так, у Луцьку постійно патрулюють тільки 4 екіпажи.

Депутат Юрій Цейко додав, що поліції все ж таки потрібно більше уваги приділяти ситуації на дорогах, особливо у плані дотримання водіями, зокрема на автомобілях іноземної реєстрації, правил дорожнього руху.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus