USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині почали відновлювати лісове джерело

25 Жовтня 2016 23:37
Маневицьке управління водного господарства, у тісній співпраці із органами місцевого самоврядування, продовжує відновлювати природні джерела, - про це інформують у прес-службі Волинського управління водних ресурсів. Зокрема, на прохання Троянівської сільської ради, розпочато роботи з відновлення та впорядкування природного джерела в лісовому масиві поблизу села Троянівка. Відновлене джерело стане основою майбутнього місця відпочинку місцевої громади.

Для збільшення дебіту джерела, вперше застосовано закритий дренаж із використанням сучасних матеріалів. Витік джерела обладнується із бутового каменю, на відстані понад 30 метрів від каптажної камери, що повністю виключає її засмічення. Проведений лабораторією Волинської ГГМП аналіз, засвідчив високу якість джерельної води.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Волинянин Показати IP 26 Жовтня 2016 06:43
Відновіть Оконські джерела. Бо через ті скважини, що наробили на території форелевого, вода пропала в криницях аж до Чарторийська.
громадянин Показати IP 26 Жовтня 2016 11:17
Молодці, водники!!! Чиста вода ще нікому не пошкодила.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus