USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На Волині помер ексдепутат облради

22 Липня 2020 13:34
21 липня помер депутат обласної ради ІV скликання, голова Любешівської районної ради VI скликання, депутат Любешівської районної ради трьох скликань, голова Любешівської РДА Валерій Петрович Панасюк.

Про це повідомили у Волинській ОДА.

«Нехай добрий, світлий спомин про Валерія Сергійовича назавжди залишиться у серцях родини, колег, усіх волинян, хто його знав, любив та шанував.

Поділяємо біль та горе родичів і друзів покійного. Вічна і світла пам’ять. Нехай Господь упокоїть його душу у Своїх Небесних оселях», – йдеться у повідомленні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Журналіст Показати IP 22 Липня 2020 13:41
Валерій Сергійович був талановитим господарником. Певний час впроваджував у себе в господарстві нові високоврожайні сорти картоплі. Був цікавим співрозмовником, мудрою і далекоглядною людиною.. Шкода, що так рано відійшов у засвіти. Хай спочиває з Богом його душа..
Виборець Показати IP 22 Липня 2020 16:03
Знайомий особисто, нехай спочиває з Богом його душа...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus