USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

На Волині померла багаторічна директорка школи, яка потрапила в реанімацію з пневмонією

6 Листопада 2020 13:38
Не стало Євгенії Михайлівни Дудко, освітянки з багаторічним досвідом роботи, ще нещодавно директорки Угринівського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів.

Про це повідомили вранці, 6 листопада, пише на сайті Городищенської громади.

Євгенія Михайлівна була педагогом від Бога. Її добре знали у громаді і далеко за її межами.

Останнім часом хворіла. З пневмонією потрапила у реанімацію. Джерела громади стверджують, що у жінки виявили коронавірус.

Євгенія Дудко розпочала трудову діяльність із 1974 року старшою піонервожатою Ржищівської восьмирічної школи Горохівського району.

Із 1976 року працювала в Угринівському закладі загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів: організатором дитячого колективу, вчителем української мови та літератури, заступником директора з виховної роботи, заступником директора з навчально-виховної роботи і директором цієї школи. Не так давно, у кінці серпня цього року, Євгенія Михайлівна (спеціаліст вищої категорії, вчитель-методист) вирішила покинути директорський пост у вже рідному закладі освіти і залишилася на посаді вчителя української мови та літератури.

Апарат Городищенської сільської ради, керівники закладів освіти та педагоги громади висловлюють щирі співчуття рідним і близьким Євгенії Михайлівни Дудко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus