USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

На Волині попрощались із 27-річним Героєм Романом Юрчуком

9 Серпня 2022 18:36
9 серпня жителі Володимирської громади провели в останню путь 27-річного Романа Юрчука, який загинув у бою з окупантами, віддавши своє життя за незалежність та територіальну цілісність України.

Житель Нововолинська, дитинство та юність якого пройшли у селі Суходоли, загинув 5 серпня, захищаючи Батьківщину на Донеччині, інформує Володимирська міська рада.

Коридором шани зустріли кортеж із тілом полеглого захисника. Попрощатись із бійцем прийшли рідні, близькі, друзі, однокласники, вчителі, побратими загиблого, представники міської влади. Відспівували Героя у Свято-Духівському Соборі м.Нововолинська.

«На жаль, нас сьогодні зібрала трагічна подія. Ми вкотре сумуємо, адже ворог забрав життя Героя Романа – молодого хлопця, чоловіка, батька, сина з великої літери. З перших днів війни Роман пішов захищати свою землю, свою сім’ю та незалежність України, за що віддав найдорожче – життя. Я висловлюю щирі співчуття дружині, матері, родині. Ми повинні назавжди запам’ятати подвиг Героя і зробити все, аби про це знали й пам’ятали прийдешні покоління. Царство небесне і вічна пам’ять…», – зазначив у прощальному слові міський голова Ігор Пальонка.

Поховали 27-річного військовослужбовця на старому кладовищі рідного села Суходоли під оркестровий гімн України та прощальні постріли військових.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus