USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Волині попрощалися із 20-річним Героєм Максимом Воробеєм

30 Січня 2023 12:47
На Волині попрощалися із двадцятирічним Героєм Максимом Воробеєм, який загинув під час виконання бойового завдання 10 вересня на Харківщині.

Про це повідомили у Турійській громаді.

«Ще одна пелюстка молодого життя покладена на вівтар жертовності України. Максим Воробей – двадцятирічний юнак, який обрав своєю професією захист країни. Два роки у Збройних силах. А в двадцять вже проходив пекельні бої у найгарячіших місцях фронту.

Звістка про загибель нашого земляка під час визволення Харківщини чорним птахом прилетіла на початку вересня. Довгі місяці чекання... І лише 27 січня рідні, друзі, односельчани, однокласники та побратими змогли по-християнськи провести в останню земну дорогу загиблого Захисника, віддати данину шани і з військовими почестями, на які заслуговує справжній син України, віддати землі його прах.

У Свято-Успенському храмі села Мокрець піднеслася спільна молитва за спочинок душі загиблого воїна Максима. На плечах військових рідними вулицями пронесли Героя до місця його земного спочинку. Слова співчуття рідним, односельчанам висловив очільник громади і запевнив, що світла пам’ять про Максима не зітреться з нашої історії. На честь загиблого сина України прозвучав військовий салют, а тіло віддали землі під звуки Державного Гімну», – йдеться у дописі.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття рідним загиблого воїна. Вічна пам’ять та слава Герою!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus