USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Волині попрощалися з бійцем Григорієм Балюком

23 Січня 2023 12:09
У Тагачині Ковельського району провели в останню земну дорогу військовослужбовця Григорія Балюка.

Про це повідомили у Турійській громаді.

На 56 році життя 19 січня перестало битися серце військовослужбовця з Турійщини Григорія Балюка. У перші ж дні повномасштабного вторгнення чоловік вирішив стати на захист рідної землі. Усі місяці війни молодший сержант Григорій Балюк ніс службу у 100 Окремій бригаді територіальної оборони.

Як розповідали знайомі, по-іншому він вчинити не міг, адже учасником АТО був його син Сергій, який пройшов не один гарячий бій, був важко поранений, і, на жаль, трагічно загинув вже на рідній землі.

Розділити біль втрати з рідними та провести в останню земну дорогу захисника України прийшли односельчани з села Тагачин, земляки із сусіднього села Радовичі, звідки Григорій був родом, побратими, товариші – усі, хто бажав віддати данину шани добрій серцем людині.

Під час чину похорону піднеслася спільна молитва за душу новопреставленого воїна Григорія.

Слова співчуття родині, яка за короткий час втратила двох чоловіків, двох захисників, висловив Турійський селищний голова Олексій Безсмертний.

На честь військовослужбовця Григорія Балюка прозвучав військовий салют, а тіло віддали землі під звуки Державного Гімну України.

Інформаційне агентсво Волинські Новини висловлює щирі співчуття рідним загиблого. Вічна пам'ять, честь і слава Герою!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus