USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На Волині потребують понад мільйон на реконструкцію теплових мереж

12 Квітня 2017 22:07
Внести інвестиційний проект реконструкції аварійних теплових мереж у селищі Іваничі на розгляд Міністерства регіонального розвитку просять голову Волинської ОДА.

Про це йшлося під час 13-ї сесії облради 12 квітня.

У запиті до голови ОДА Володимира Гунчика депутат Олександр Бик повідомив, що голова Іваничівської райради просив розглянути та винести на розгляд Міністерства регіонального розвитку як інвестиційний проект реконструкцію мереж теплопостачання селища Іваничі. Наразі ці мережі перебувають у вкрай незадовільному аварійному стані, є прориви та витоки. У результаті цього виникали проблеми з забезпеченням безперебійного теплопостачання школам та дитячим садочкам.

Іваничівська райрада розробила проект реконструкції існуючих мереж, цей проект розмістили на онлайн-платформі Мінрегіону. На співфінансування проекту у районному бюджеті на 2017 рік передбачили 130 тисяч гривень, а загальна вартість проекту становить 1,338 мільйона гривень. Депутат просив голову ОДА внести інвестиційний проект реконструкції мереж на розгляд Міністерства регіонального розвитку.

Депутати підтримали запит колеги.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus