USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.70 39.90
  • PLN 9.75 9.90

На Волині просять гроші на пам’ятник героям, які боролися за незалежність

12 Квітня 2017 14:42
Виділити 300 тисяч гривень з обласного бюджету просить влада Іваничівського району для співфінансування спорудження пам’ятника загиблим учасникам АТО та Героям Небесної Сотні.

Про це йшлося 12 квітня під час 13-ї сесії Волинської обласної ради.

У запиті до голів облради та облдержадміністрації депутат Олександр Бик повідомив, що до нього звернулася голова Іваничівської РДА Лілія Кревська щодо виділення коштів з обласного бюджету на спорудження пам’ятника загиблим учасникам АТО та Героям Небесної Сотні у селищі Іваничі. Так, у рамках регіональної програми увічнення пам’яті учасників антитерористичної операції, жертв війни та політичних репресій просять виділити 300 тисяч гривень на умовах співфінансування.


Депутати підтримали запит.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
51 омбр(позор) Показати IP 12 Квітня 2017 15:27
Памятники чого втрат, нестач, поразок,можливо ставляться після війни. ***
Депутати Іваніч Показати IP 13 Квітня 2017 15:56
Депутати цього питання не обговорювали. Бик сам хоче з свободою попіаритись. Хоча ми за, але не зараз і не стілько. Ше Степану Бандері біля ЗАГСУ роблять. Викидають сотні тисяч.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus