USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

На Волині продають базу відпочинку

5 Грудня 2019 08:00
Комплекс будівель та споруд бази відпочинку, що перебуває на балансі НБУ, виставили на аукціон зі стартовою ціною 802,662 тисячі гривень.

Організовує аукціон регіональне відділення Фонду державного майна України по Львівській, Закарпатській та Волинській областях. Цінові пропозиції приймають до 19 грудня, відбудеться аукціон 20 грудня. Стартова ціна становить 802,662 тисячі гривень.

Йдеться про продаж комплексу з 11 будівель та споруд бази відпочинку в урочищі Пісочне, що у селі Буцинь Старовижівського району. До складу комплексу входять: спальні корпуси № 1,2,3: один поверх, бетонний фундамент, стіни дерев'яні, перекриття - дерев'яні балки з підшивкою, підлога - дерев'яна, оздоблення – штукатурка; спальний корпус № 4 - модуль та адміністративно-побутовий корпус: два поверхи, бетонний фундамент, стіни - цегла, залізобетонне перекриття, підлога - дерев'яна; гараж-прохідна: бетонний фундамент, стіни - цегла, залізобетонне перекриття, бетонна підлога; господарське приміщення: бетонна підлога, стіни - дерев'яні; артезіанська свердловина: бетонний фундамент, залізобетонне перекриття, покрівля – рулонна; водонапірна башта: бетонний фундамент, металеві стіни; вбиральня: бетонний фундамент, цегляні стіни, залізобетонне перекриття.

Балансоутримувачем майна є Національний банк України. Земельні ділянки, на яких розташований об’єкт приватизації, розташовані: площею 0,6 гектара на території Поліської сільської ради; площею 1,46 гектара – на території Буцинської сільської ради Старовижівського району. Цільове призначення земельних ділянок: для обслуговування будівель оздоровчого призначення. Ділянки на праві власності належать Нацбанку. Умови продажу передбачають можливе перепрофілювання об’єкта нерухомості.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
читач Показати IP 5 Грудня 2019 10:26
За 800тисяч грн. не купиш двокімнатної квартири площею до 60квадратних метрів в новобудові,а тут ціла база відпочинку.Думаю,що переможе в аукціоні черговий злодюга.
Кен до читач Показати IP 5 Грудня 2019 12:07
А словосполучення «СТАРТОВА ЦІНА» ні про що не говорить?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus