USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Для Луцького району розроблять новий герб і прапор

15 Квітня 2021 14:15
Відтепер Луцький район матиме нову офіційну символіку.

Про це стало відомо під час засідання сесії Луцької районної ради 8 скликання.

У Луцькій райраді створять робочу групу з підготовки розроблення нової офіційної символіки Луцького району. Окрім цього, буде оголошений конкурс, під час якого оберуть найкращі варіанти.

«Кожен район і область, і громада можуть мати свою символіку. Сьогодні ми маємо єдину Луцьку територіальну громаду, і громада має відчувати, що ми живемо єдиною сім’єю і мати єдину символіку», – зазначила депутат Лариса Понєдєльнік.

Депутати райради одноголосно проголосували «за» проєкт рішення.

Нагадаємо, у відповідності до постанови Верховної Ради України № 807-IX від 17 липня 2020 року до складу Луцького району увійшли Луцька, Берестечківська, Горохівська, Ківерцівська, Рожищенська міські, Мар’янівська, Олицька, Цуманська, Торчинська, Колківська селищні, Боратинська, Городищенська, Підгайцівська, Доросинівська, Копачівська сільські територіальні громади.

Раніше територія району входила до складу Луцького (1940–2020), Ківерцівського, Горохівського, Рожищенського, Маневицького районів, ліквідованих тією ж постановою.

Станом на сьогодні герб та прапор Луцького району виглядають так:
Вікторія СЕМЕНЮК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 15 Квітня 2021 18:16
Дійсно? А нагальніщих потреб немає?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus