USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

На Волині - проект психотерапії для бійців АТО

20 Жовтня 2014 08:23
"Психотерапія та психокорекція наслідків психотравм учасників АТО" - проект під такою назвою стартував на Волині! Про це інформує в мережі Наталя Соколова.

"15 наших військовослужбовців, які пройшли випробування Іловайським котлом або тривалий час перебували в полоні, сьогодні почали психокорекційний тренінг", - йдеться у повідомленні.

Зі слів волонтерів, метою проекту є змінення ставлення до пережитого, повернення до повноцінного життя, допомога у вирішенні власних індивідуальних проблем. "У нас є хлопці, які збирали по шматкам загиблих товарищів і досі не можуть їсти м"яса.. є такі, що сплять вдягнуті під ліжком...є що НЕ сплять... є і ті, що шукають вихід в алкоголі", - розповідають волонтери.

Розробник психотренінгу проекту АНТОНІЙ МЕЛЬНИК- кандидат психологічних наук, доцент кафедри практичної психологіі і безпеки життєдіяльності (СЄНУ).

Координатор проекту АННА ЛИСАКОВА - волонтер-координатор Ковельського Центру допомоги 51 ОМБР.

"Маємо надію, що в нас вийде задумане і наші земляки повернуться додому іншими", - сподіваються волонтери.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
ВОНО Показати IP 20 Жовтня 2014 09:45
коментар було видалено
Так Показати IP 20 Жовтня 2014 10:19
Чудово. Хоч і з запізненням, але головне, щоб Коцан не заважав, а Гунчик допомагав.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus