USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

На Волині проклали дві нові лісові дороги

2 Жовтня 2016 18:37
Дві новозбудовані лісові дороги - у Деревківському лісництві державного підприємства «Любешівське лісомисливське господарство» та Добренському лісництві ДП «Камінь-Каширське ЛГ» - здали в експлуатацію позавчора, 30 вересня.

Про це повідомили у прес-службі Волинського ОУЛМГ.

Протяжність дорожнього полотна, що з’єднує села Деревок Любешівского і Волиця Камінь-Каширського району, становить 5 кілометрів, у тому числі – 2 кілометри зі щебеневим покриттям. А дорога, що значно скоротила шлях та з’єднала села Теклине і Видричі Камінь-Каширського району та Адамівка Ратнівського, має протяжність 6,5 кілометра, з яких 3,3 кілометра – щебенева.



Крім того, що лісівники будують лісові дороги власним коштом, на їхні плечі також лягає зобов’язання утримувати їх у належному стані. І це волинські лісівники також чудово вдається.



По це зазначив голова Любешівської райдержадміністрації Олег Кух:

– Можливо, ця дорога відіграє ще й чималу роль в утворенні нової об’єднаної громади. Тож щиро дякуємо, що незважаючи на власні проблеми та нагальні питання, ви, лісівники, приділяєте чимало уваги реалізації соціальних проектів.

Про якість цієї лісової дороги свідчить той факт, що вона вже пройшла випробування бойовою технікою, коли тривали військові навчання. Тож тепер лишається лише утримувати її в належному стані, зазначає директор ДП «Любешівське ЛМГ» Віталій Котеленець.

Сьогодні будівництво лісових доріг – справа недешева. Але у майбутньому вкладені кошти окупляться, дорога принесе неабияку користь.

На цьому наголошував виконувач обов’язків Добренського сільського голови Камінь-Каширського району Микола Давидюк. Він також зазначив, що нині дороги в Україні зазвичай перебувають у занедбаному стані, особливо в селах. Тож саме лісова дорога стає справжнім порятунком для людей.

На будівництво цієї лісової дороги затрачено мільйон 200 тисяч гривень. Вона дійсно добротна та якісна. Підрядні роботи виконувало ТзОВ «ДОФ Арбо» під керівництвом Анатолія Буська. Місця тут багаті ягодами та грибами, тож люди їдуть із задоволенням.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
Olden Показати IP 2 Жовтня 2016 18:51
Звичайно вкладені кошти окупляться-тепер вивозити ліс можна цілодобово в будь-яку пору року...і так уже як садок...
саша кват Показати IP 2 Жовтня 2016 19:00
а я ще й 3тій будинок збудував. дякую
Дода Показати IP 2 Жовтня 2016 19:51
А лица посмотрите на лица, це ті хто хоче зробити щось для держави. Доречі а де деревина, вирубано для прокладання дороги.
меч Показати IP 2 Жовтня 2016 20:32
Жодного худого лісника треба щоб кожного місяця здавали заліки по фіз підготовці
Yan Показати IP 2 Жовтня 2016 23:30
Чому? Брюнетка в формі,гарно виглядає!:)
два друга Показати IP 3 Жовтня 2016 07:39
Директори лісгоспів виглядають непогано. З животами. Перебиваються з картоплі на гриби. А чому Гунчик не відкриває? Проігнорував? Кватирко і Гунчик - два друга: х@й і попруга.
Волинянка Показати IP 3 Жовтня 2016 08:07
Відчуваеться школа колісника .от любить цей кватирко пресу і себе любимого тільки і хвалився б краще б показали як у лісу петер ріденько-ріденько А морди понаїдали бо є ще за що місцевим громадам ці дороги послугують до тоді поки цінні дерева не виїдуть а тоді хто за ними буде дивитись поїдьте на ті дороги хвольоні в Маневицькому райокі тай побачите і лісу вже нема і дороги пішлі в лета Тільки морди ширшають і пуза ростуть .А які хатинки у них і бізнес чого сашик не покаже ?
до два друга Показати IP 3 Жовтня 2016 10:58
Гунчик і Кватирко два кислих друга пуй і уксус
Хахашник Показати IP 3 Жовтня 2016 11:08
Иностранцам не понять этого юмора) Понасыпали щебенки и назвали дорогой
конь Показати IP 3 Жовтня 2016 12:25
Кожного місяця там сходняк всіх лісників і на тій дорозі здають крос 2000 метрів,разом з пилорамщиками

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus