USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

На Волині просять перевірити, чи надійшла у бібліотеки книжка про ЛГБТ

11 Лютого 2021 11:26
Депутатів облради непокоїть питання, чи є у волинських дитячих читальнях книга про одностатеві стосунки.

Про це стало відомо під час 4 чергової сесії Волинської обласної ради 11 лютого.

Депутат Олександр Пирожик повідомив, що до нього надійшли численні звернення від батьків учнів, яких непокоїть скорочення або ж ліквідація у школах предмету «Християнська етика». Водночас вони стурбовані інформацію про те, що за державний кошт були придбані книжки «Принцеса+Принцеса. Довго і щасливо» про одностатеві стосунки. Книга у вигляді коміксу розповідає про двох афроамериканок, які згодом одружуються.

Тому депутат просить з’ясувати, чи є ця книжка у волинських шкільних та дитячих бібліотеках, проаналізувати цю ситуацію і повідомити, що робиться на Волині задля збереження традиційних цінностей.

Депутати запит підтримали.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
Толя Показати IP 11 Лютого 2021 11:44
Так для афроамериканців це звичне діло.
скептик до Толя Показати IP 11 Лютого 2021 14:31
то вйо в Африку разом з авторами тої книжки і чинушами, які її втюхують
Кому надо Показати IP 11 Лютого 2021 11:46
Гроші вже списано і потрачено.
Джек Показати IP 11 Лютого 2021 11:49
Розвелось, ще й всім це нав’язують
Бахус Показати IP 11 Лютого 2021 11:54
Я так розумiю, що на бiльш важливi питання вже знайденi рiшення?
Ростемо ж ми, гей ! Показати IP 11 Лютого 2021 11:57
Тут цікаво прослідкувати цілий ланцюжок : ким то ініційовано, на основі якого документу, хто замовляв, хто пересилав, хто оплачував, хто отримував, чи внесено у формуляри, хто користувався, чи є попит і т. д. і т. п. ?
лучанка Показати IP 11 Лютого 2021 12:05
Як на мене, то дітям не потрібні в школі ні "Християнська етика " (бо церква у нас відокремлена від держави, а батьки хай самі вчать релігійності дітей, якщо вважають за потрібне), ні в бібліотеках книги про ЛГБТ, тим більше за держ.кошт. А то попи насідають з однієї сторони ,гейєвропейці- з іншої .Жах. Краще б додали годин математики, а не всякої мури.
Анонім Показати IP 11 Лютого 2021 20:56
Урок християнської етики був всього раз на тиждень. І я жалкую, що його тепер немає в школах, оскільки там викладали моральні цінності, розповідали про добро і зло. Виховання - це не просто нашпигувати дітей знаннями, а і навчити їх життю в тому числі. Цим мають займатись і у школі теж, а не тільки в сім'ї. Подивіться, що відбувається з нашими дітьми: куріння починаючи з 5-6го класу, вагітність у 13 років і інші негаразди.
нон Показати IP 11 Лютого 2021 23:45
Книжки не агітаційні, а гомофобія в 21 столітті ось саме це позор. Старі салдеповські закалки які руйнуть ваш мозок. Той маленький відсоток який приділяється людям нетрад. орієнтації викликає стільки негатив. коментарів, більше чим те що неможна навіть пройти бо снігу по вуха і ніхто не чистить, а гроші то виділяють. А расизм це вже не припустимо як для освіченої людини. Люди неможуть вибрати ні колір шкіри, ні місце де вони народяться, ні свою орієнтацію. Нав'язати що ти гей неможливо, а ось нав'язати думку шо "синок це погані люди бо вони геї та щей афроамериканської зовнішності". Уявіть ваш син сказав вам шо він любить не дівчат... як ви б відреагували: побили, вигнали з дому, накричали довели до сліз... дитина закрилась в собі і вас не навидить... чи ви б змирились з цим і кожного дня слухали як з нього знущаються інші підлітки яких також ростили гомофоби. Чи ви зараз скажете таке: "ДА мій СИН ніколи в житті бла бла бла", брєд сивої кобили. Скільки зараз дітей приховують свою орієнтацію того що батьки гомофобні, жах. Цей весь важкий тягар лежить на їхніх плечах, в них немає ніякої вашої підтримки, вам цікаво тільки їхні оцінки. Краще ставтесь нейтрально, хто знає що трапиться з вами, тримайте свої думки при собі вас ніхто не питав. Вибачте, просто очі муляє таке ставлення до людей.
Я до нон до нон Показати IP 12 Лютого 2021 18:02
якого милого про це писати і дітям в голови вбивати???? виростуть і хай самі думають як їм жити
найн до нон Показати IP 12 Лютого 2021 23:15
Страдайте та боріться там собі тихцем в куточку, нема чого тут заявляти про свої збочення...
Хтось до нон Показати IP 13 Лютого 2021 11:45
Через таких як ви і вам подобним в нашій державі такий кошмар твориться. Замвсть того щоб сина вчити бути достойним і а дівчат скромними, ви ім кажете роби що заманеться. І як результат того що суспільство його не сприйми, він(вона) житиме по принципу, накраду побільше і втечу з ціеї країни. Таких потрібно лікувати. А то перетворили країну в країну підерасів, шлюх, і бариг. А нам таке навязують бо європейцям дівчата-проститутки не цікаві, вони і в европі є, хочуть тут зробити місцеву версію балі , з дешевими хлопчиками І до речі в совку не було ні расизму, ні гомиків .

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus