USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На Волині просять відремонтувати дорогу до найвіддаленіших сіл

6 Квітня 2018 08:43
Вирішити питання ремонту дороги до найбільш віддалених сіл Ківерцівського району просять у комплексі з питання ремонту дороги до села Карпилівка, жителі якого збиралися на мітинг біля будівлі облради.

Про це йшлося під час пленарного засідання 19 сесії Волинської облради 4 квітня.

У запиті депутат Валентина Касарда повідомила, що до неї звернулася громада сіл Липне та Холоневичі Ківерцівського району. Депутат просить, щоб питання ремонту дороги до вказаних сіл додали до питання щодо Карпилівки, адже пасажирське сполучення дуже важливе для цих сіл, які є найбільш віддаленими у Ківерцівському районі.

Депутати підтримали запит.

Нагадаємо, жителі села Карпилівка мітингували будівлю облради перед початком сесії, закликаючи виділити кошти на ремонт аварійної дороги. Голова ОДА Олександр Савченко пообіцяв, що надалі рішення про ремонт доріг прийматимуться публічно, а не в кулуарах.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Йован Показати IP 6 Квітня 2018 09:24
Ті вже карпиловські зовсім оборзіли!!! В районі є в сто раз гірші дороги ніж до них. Наприклад на Сильне і Городище, але там ніхто не піднімає бучі на рівному місці. Тільки ті понароблювали дітей, понакупляли блях, а тепер їм ше автобан подавай!!!
село Показати IP 6 Квітня 2018 10:18
гунчика з лопатою туда 2 роки нічого не робив

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus