USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.65 39.95
  • PLN 9.70 9.90

На Волині встановили ще одну систему зважування транспорту в русі

19 Листопада 2021 07:40
На міжнародному автошляху М-07 сполученням Київ-Ковель-Ягодин дорожники встановили автоматизовану систему зважування. Це вже четверта така система на Волині.

Поки цей майданчик WiM працює в тестовому режимі, інформують у Службі автомобільних доріг області.

Перш ніж встановити систему зважування дорожники вирівняли 200-метрову ділянку автошляху і вклали два шари нового асфальтобетонного покриття, в яке вмонтували датчики для динамічного зважування, також нанесли дорожню розмітку. Саму систему встановили на рамну конструкцію.

Наразі подібні системи зважування вже працюють на автошляху М-19 Доманове-Ковель-Чернівці-Тереблече та неподалік села Копачівка. На волинських автошляхах державного значення WiM є поблизу села Заріччя на дорозі Р-15 Ковель-Володимир-Волинський-Червоноград-Жовква.

Наступного року ще одна система зважування транспорту в русі має запрацювати біля селища Колки на автошляху Р-14. Тендер на проведення робіт ще триває.

Нагадаємо, що з 1 жовтня 2021 року запроваджено адміністративну відповідальність за правопорушення у сфері безпеки на автомобільному транспорті, що зафіксовані за допомогою засобів фото- й кінозйомки, відеозапису, серед іншого, в автоматичному режимі. Тож за перевищення габаритно-вагових норм з порушників вже стягуються штрафи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus