USD 39.62 39.84
  • USD 39.62 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині протестували автоматизовану систему зважування в русі

8 Лютого 2021 15:53
На трасі Луцьк-Ковель, поблизу села Копачівка, дорожники провели тестовий запуск системи зважування в русі WiM.

Про це повідомляє Служба автомобільних доріг Волині.

Спершу вмонтували у дорожнє покриття датчики для динамічного зважування, згодом прикріпили все обладнання і підключились до телекомунікаційної мережі.
А 5 лютого відбувся пробний запуск системи WiM, під час якого провели перші зважування транспортних засобів. У процесі дорожники налагодили автоматизовану систему.

«Працюємо далі у цьому напрямку для повноцінного запуску системи», – йдеться у дописі. Коли система повноцінно запрацює, поки не повідомляють.
Довідково: система зважування в русі WiM – це розумна система збирання інформації про транспортні засоби, які рухаються автомобільними дорогами: дату та час проїзду, температуру навколишнього повітря та дорожнього покриття, смугу та напрямок руху, швидкість руху та державний номерний знак, габаритні розміри, відстань між осями, загальну масу та її розподіл по осях.

Такі системи допоможуть вберегти волинські шляхи від передчасного руйнування перевантаженими автомобілями.

Незабаром тестовий запуск такої системи буде проведено на трасі Р-15 Ковель – Володимир-Волинський – Червоноград – Жовква. Планують на автошляхах державного значення області встановити ще 4 такі майданчики.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
111 Показати IP 8 Лютого 2021 16:33
WIM біля Копачівки виявить 10 % авто з перевантаження, для того щоб виявити інші 90 % необхідно ставити рамку перед постом поліції в Маневичах в напрямку з Сарн на Ковель. Чи може ніхто не знає якою дорогою везуть щебінь з кар'єрів?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus