USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

На Волині розірвали договір на ремонт дороги за понад 113 мільйонів

21 Січня 2024 23:41
Після втручання Волинської обласної прокуратури Служба відновлення та розвитку інфраструктури у Волинській області розірвала укладений у лютому 2022 року договір про закупівлю у приватного господарюючого суб’єкта послуг зі здійснення поточного ремонту автомобільної дороги державного значення «Піща – Шацьк – Любомль – Володимир – Павлівка – Горохів – Берестечко – Козин – Кременець» на загальну суму 113,4 мільйона гривень.

Прокурори з’ясували, а управління Держаудитслужби в області, провівши моніторинг тендеру, підтвердило наявність порушень при проведенні конкурентної процедури закупівлі, інформують у прокуратурі Волині.

Читати ще: На Волині в державну власність хочуть повернути землі природно-заповідного фонду вартістю майже 485 млн

Так, товариство – переможець відкритих торгів не надало замовнику усіх документів, що вимагалися тендерною документацією, з приводу асфальтобетонного заводу, потужності якого мало намір використовувати для виконання робіт.

Крім того, у суб’єкта господарювання на момент участі в тендері були відсутні дозвільні документи на виконання низки робіт підвищеної небезпеки, визначених у технічному завданні на закупівлю.

Лише після звернення прокуратури з позовом до Господарського суду Волинської області оспорюваний правочин, оплати за яким не проводились, розірваний, відтак провадження у справі закрите.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus