USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.50 39.80
  • PLN 9.65 9.85

На Волині розмістили понад 50 тисяч переселенців, – голова ОДА

7 Квітня 2022 12:30
На Волині вже розмістили понад 50 тисяч переселенців. Область зможе прийняти ще 8 тисяч осіб.

Про це 7 квітня повідомив голова Волинської ОДА Юрій Погуляйко.

«Станом на сьогодні в області все спокійно, за що дякуємо захисникам України.

Також дякую всім, хто допомагає у зборі гуманітарних вантажів для постраждалих від бойових дій областей. Сьогодні є велика потреба у продуктах харчування тривалого зберігання. Тож працюємо зараз саме над цим.

Читати ще: «Порції великі. Приходять, дякують за смачні обіди»: як у луцьких соціальних їдальнях готують для переселенців. Фото

Окрім того, спільно з громадами продовжуємо роботу над розміщенням на Волині та забезпеченням всім необхідним внутрішніх переселенців. На сьогодні можливо додатково розмістити ще до 8000 осіб. Загалом в області обліковано понад 50 тисяч переміщених осіб», – сказав Юрій Погуляйко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 7 Квітня 2022 14:04
чому воєнкомати не цікавляться чоловіками зі сходу, навіть тими,які стали на облік і служили в армії, особисто я таких знаю кількох осіб, які приїхали сюди з Харкова. Їх не мобілізують, не відправляють в харківську тероборону, тиняються тут, прилаштовуються типу волонтери, навіть продають нелегально алкоголь, солярку. Натомість дуже активно цікавляться воєнкомати нашими чоловіками. Чого чекає влада, хоче бунту на Волині?
Діма Показати IP 8 Квітня 2022 08:16
Можу надати допомогу з житлом безкоштовно тел.0509171647 звоніть на вайбер

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus