USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Волинь як ніколи об’єднана», – Погуляйко

28 Лютого 2022 12:31
Голова Волинської ОДА Юрій Погуляйко у своєму зверненні 28 лютого о 12:00 поінформував, що сьогоднішня ніч на території області пройшла спокійно та без повітряних тривог.

«Кордон області не порушений. Ми продовжуємо працювати над забезпеченням життєдіяльності Волині у воєнний час та укріплювати оборону. Ніхто не покинув свого робочого місця. Волинь як ніколи об’єднана та готова до захисту своїх територій», - сказав голова ОДА.
Він нагадав, що на Волині діє Координаційний центр при адміністрації, який координує роботу за усіма напрямками для протидії збройної агресії.

Також Юрій Погуляйко повідомив, що за інформацією Генштабу ЗСУ загалом по Україні російські окупанти знизили темпи наступу, але на окремих напрямках тривають наступальні дії.

«Наші військові відбивають атаки ще на підступах, тому прошу всіх заспокоїтись. Все добре, всі працюють, всі на своїх місцях. Довіряйте інформації лише з офіційних джерел, не поширюйте фейки! Все буде Україна!» – наголосив голова ОДА.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus