USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині розробили технологію виготовлення кевларових касок

4 Серпня 2015 12:12
Активісти «Самооборони» Волині самотужки розробили технологію виготовлення кевларових касок для бійців АТО.

Про це йдеться на сторінці волинської «Самооборони» у Фейсбуці.

Нагадаємо, Інформаційне агентство Волинські Новини раніше повідомляло, що після успішних спроб самотужки виготовити міцний бронежилет волинські активісти знову взялися до важливої роботи - самостійно пробують виготовити кевларові каски.

Під час випробування першої такої каски куля пробила шолом лише на декілька міліметрів. Вона і стала для активістів взірцем.

ЧИТАТИ ДЕТАЛЬНІШЕ: ЛУЧАНИ ШУКАЮТЬ СПОНСОРІВ ДЛЯ ВИГОТОВЛЕННЯ КЕВЛАРОВИХ КАСОК

Як повідомлялося, д ля серійного виробництва необхідно було спробувати і випробувати 10 екземплярів. Але це справа не з дешевих. Адже лише метр квадратний кевлара коштує близько 30 євро.

«Довго, важко. Але нарешті вони це зробили. Тепер є готова остаточна технологія виробництва кевларових касок. Це – «самооборонівці». Це – наші люди!» – ідеться в повідомленні «самооборонівців».

Волонтери зауважують, що виглядатиме каска трохи інакше, бо це лише перший зразок, але й він дуже міцний.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus