USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На Волині сільські ради дозволяли вивозити сміття абикуди

20 Травня 2014 13:37
Прокуратура Старовижівського району здійснила перевірки дотримання вимог Земельного Кодексу України, Законів України «Про охорону навколишнього природного середовища», «Про місцеве самоврядування в Україні» в діяльності сільських рад району.

Під час перервірки встановили, що Секунська, Нововижівська та Солов`ївськоа сільські ради не виготовили жодних правовстановлюючих документів на земельні ділянки, які використовуються на їхній території під сміттєзвалища. Про це повідомили у прес-службі прокуратури області

Неналежне виконання посадових обов’язків землевпорядниками сільських рад призвело також до порушень вимог Закону України "Про охорону навколишнього природного середовища", згідно з якими розміщення відходів дозволяється лише за наявності спеціального дозволу на визначених місцевими радами територіях у межах установлених лімітів з додержанням санітарних і екологічних норм, способом, що забезпечує можливість їх подальшого використання як вторинної сировини і безпеку для навколишнього природного середовища та здоров'я людей.

На усунення виявлених порушень прокуратура району внесла подання головам сільських рад, згідно з результатами розгляду яких трьох їх посадових осіб притягнуто до дисциплінарної відповідальності.

Порушення законодавства, виявлені перевіркою, усунуті.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus